Ilmoittautuminen vuoden 2018 Taidesuunnistus-tapahtumaan on alkanut

Pirkanmaalla taidesuunnistetaan jälleen 28. – 29. huhtikuuta 2018. Tapahtuman kohteiksi kohteiksi ovat tervetulleita pirkanmaalaiset kuvataiteen, käsityön ja muotoilun harjoittajat, myös ryhmät ja yhteisöt sekä galleriat ja näyttelypaikat. Edellytyksenä on, että taiteilija tai taiteilijoita on paikalla kohteessa tapahtuman ajan. Tapahtuman painopiste on tulevanakin keväänä yksittäisten taiteilijoiden esiin nostamisessa ja heidän suorissa kontakteissaan yleisöön ja taiteen ostajiin.

Ilmoittautuminen Taidesuunnistus 2018 -tapahtuman kohteeksi on käynnissä 11. joulukuuta 2017 – 31.tammikuuta 2018.

Kohteet listataan tulevanakin keväänä Taidesuunnistus-katalogiin, jota jaetaan ennen tapahtumaan muun muassa Pirkanmaan kirjastoissa. Taidesuunnistukseen osallistuville kohteille tarjotaan katalogista erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja ja osallistumismaksu määräytyy näkyvyysvaihtoehdon mukaan. Kaikki kohteet listataan myös Taidesuunnistuksen verkkosivuille. Osallistumismaksuilla katetaan esitteen tekemisestä aiheutuvia kuluja ja tapahtuman käytännön järjestelyjä. Markkinoinnin lopullinen laajuus määräytyy apurahapäätösten perusteella.

Näkyvyysvaihtoehdot:
– Kuvaton rivi-ilmoitus 35 €
– Kuvallinen, henkilökohtainen taiteilija-esittely 110 €, jäsenyhdistysten* jäsenille 85 € (ilmoitathan jäsenyhdistyksesi ”muuta tietoa ” -kohdassa)
– Kuvallinen yritysesittely yrityksille, gallerioille ja alan oppilaitoksille 150 €

* Tampereen Taitelijaseura, Modus ry, Valokuvakeskus Nykyaika ry, Rajataide ry, Taito Pirkanmaa ry

Huomaathan, että en ole robotti -tunnistautumisen jälkeen tarvitsee klikata vielä lähetä-painiketta. Saat tämän jälkeen automaattisen vastauksen sähköpostiisi.

 

Ilmoittaudu kohteeksi 

Kuvallisen esittelyn ottaneet voivat halutessaan lähettää jo nyt kuvansa osoitteeseen graafikko@taidesuunnistus.net (Kuvan tulee olla 300 dpi resoluutiolla TIFF- tai JPEG-muodossa vaakasuuntaisena koossa 90 x 45 mm eli 1063 x 532 pikseliä. Kuvan tulee olla tekstitön teoskuva, mutta gallerioilta tms. sallitaan teosten ja näyttelyiden nimet. Varsinaisille mainoksille on varattu katalogissa tänäkin vuonna oma tila.)