Ilmoittautuminen kevään 2020 Taidesuunnistukseen on alkanut

Pirkanmaalla taidesuunnistetaan jälleen 25. – 26. huhtikuuta 2020. Jo kuudettatoista kertaa järjestettävä Taidesuunnistus ei ainoastaan kokoa pirkanmaalaisia taiteilijoita tekemään yhdessä ainutlaatuista kulttuuritapahtumaa vaan sen mahdollistaa myös ikimuistoisia yhteyksiä tekijöiden ja yleisön välille. Siksi ensi keväänä suunnistammekin teemalla YHDESSÄ

Tapahtuman  kohteiksi ovat tervetulleita pirkanmaalaiset kuvataiteen, taidekäsityön ja muotoilun harjoittajat, kuten myös ryhmät ja yhteisöt sekä galleriat ja näyttelypaikat. Edellytyksenä on, että taiteilija tai taiteilijoita on paikalla kohteessa molempina päivinä tapahtuman ajan. Tapahtuman painopiste on tulevanakin keväänä yksittäisten taiteilijoiden ja heidän työskentelynsä esiin nostamisessa sekä heidän suorissa kontakteissaan yleisöön ja taiteen ostajiin. Tapahtuman päivämäärä on valittu niin, ettei se osu päällekkäin esimerkiksi Pääsiäisen tai Supermessujen kanssa.

Ilmoittautuminen Taidesuunnistus 2020 -tapahtuman kohteeksi on käynnissä 16. joulukuuta 2019 – 31.tammikuuta 2020.

Tuttuun tapaan kohteet listataan tulevana keväänä Taidesuunnistus-katalogiin, jota jaetaan ennen tapahtumaan muun muassa Pirkanmaan kirjastoissa sekä alueen muissa kulttuurikohteissa. Taidesuunnistukseen osallistuville kohteille tarjotaan katalogista erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja ja osallistumismaksu määräytyy näkyvyysvaihtoehdon mukaan. Lisäksi kaikki kohteet listataan myös Taidesuunnistuksen verkkosivuille. Osallistumismaksuilla katetaan esitteen tekemisestä aiheutuvia kuluja, tapahtuman käytännön järjestelyjä sekä markkinointikuluja.

Näkyvyysvaihtoehdot:
– Kuvaton rivi-ilmoitus 35 €
– Kuvallinen, henkilökohtainen taiteilija-esittely jäsenyhdistysten* jäsenille 85 €, muille 110 €
– Kuvallinen esittely gallerioille ja alan oppilaitoksille 150 €

JOULUKUUN AIKANA TEHTYIHIN KUVALLISIIN ILMOITTAUTUMISIIN TARJOAMME 10 EURON ALENNUKSEN.

* Tampereen Taitelijaseura, Modus ry, Valokuvakeskus Nykyaika ry, Rajataide ry, Taito Pirkanmaa ry

Lähetettyäsi lomakkeen, saat sähköpostiisi kuittauksen ilmoittautumisesta. Mikäli kuittausta ei jostain syystä tule (myöskään roskapostikansioon), laitathan sähköpostia osoitteeseen pirkanmaantaidesuunnistus@gmail.com

Kuvallisen esittelyn ottavat voivat halutessaan lähettää katalogiin tulevan teoskuvansa jo nyt osoitteeseen graafikko@taidesuunnistus.net (Kuvan tulee olla 300 dpi resoluutiolla TIFF- tai JPEG-muodossa vaakasuuntaisena koossa 90 x 45 mm eli 1063 x 532 pikseliä. Kuvan tulee olla tekstitön teoskuva. Varsinaisille mainoksille on varattu katalogissa tänäkin vuonna oma tila ja mainostilaa voi kysellä osoitteesta pirkanmaantaidesuunnistus@gmail.com)

Jätä kommentti