Ilmoittautuminen kevään 2021 Taidesuunnistukseen on käynnissä

Pirkanmaalla taidesuunnistetaan jälleen 24. – 25. huhtikuuta 2021. Jo seitsemättätoista kertaa järjestettävän tapahtuman kohteiksi ovat tervetulleita pirkanmaalaiset kuvataiteen, taidekäsityön ja muotoilun harjoittajat, yhdistykset, galleriat ja näyttelypaikat sekä alan oppilaitokset. Edellytyksenä on, että taiteilija tai taiteilijoita on paikalla kohteessa molempina päivinä tapahtuman ajan. Tapahtuman painopiste on tulevanakin keväänä yksittäisten taiteilijoiden ja heidän työskentelynsä esiin nostamisessa sekä heidän suorissa kontakteissaan yleisöön ja taiteen ostajiin. Kulunut vuosi osoitti meille, että tapahtuma on tärkeä niin tekijöille kuin yleisöllekin. Vaikka tapahtumaa jouduttiin lykkäämään neljällä kuukaudella ja poikkeusolot vaativat myös kohteilta erikoisjärjestelyjä, oli saatu palaute erinomaista. Uskomme vakaasti, että ensi keväänä koronatilanne on jo parempi, mutta tiedämme myös, että yhdessä pystymme tekemään tapahtumasta turvallisen.

Ensi keväänä Taidesuunnistuksen teemana onkin #taidekuuluukaikille. Pirkanmaalainen taide-elämä sekä paikallinen taideyleisö ovat monipuolisia ja aktiivisia eikä korona-aika ole missään nimessä vähentänyt ihmisten kiinnostusta taidetta kohtaan. Teemalla haluamme iloita tapahtumasta, joka on jo vuosia madaltanut ihmisten kynnystä astua sisään taidetiloihin ja tutustua taiteilijoihin samalla kun se on myös yhdistänyt erilaisia taiteentekijöitä. Nauttikaamme siis lähitaiteesta myös ensi keväänä.

Ilmoittautuminen Taidesuunnistus 2021 -tapahtuman kohteeksi on käynnissä 14. joulukuuta 2020 – 31.tammikuuta 2021.

Tuttuun tapaan kohteet listataan tulevana keväänä Taidesuunnistus-katalogiin, jota jaetaan ennen tapahtumaan muun muassa Pirkanmaan kirjastoissa sekä alueen muissa kulttuurikohteissa. Taidesuunnistukseen osallistuville kohteille tarjotaan katalogista erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja ja osallistumismaksu määräytyy näkyvyysvaihtoehdon mukaan. Lisäksi kaikki kohteet listataan myös Taidesuunnistuksen verkkosivuille. Osallistumismaksuilla katetaan esitteen tekemisestä aiheutuvia kuluja, tapahtuman käytännön järjestelyjä sekä markkinointikuluja.

Näkyvyysvaihtoehdot:
– Kuvaton rivi-ilmoitus 35 € (taiteilijoille, yhdistyksille, gallerioille ja alan oppilaitoksille)
– Kuvallinen, henkilökohtainen taiteilija-esittely jäsenyhdistysten* jäsenille 85 €, muille 110 €
– Kuvallinen esittely gallerioille ja alan oppilaitoksille 150 €

Työhuonekomplekseissa ja jaetuissa työhuoneissa työskenteleville taiteilijoille suosittelemme omaa ilmoitusta, jolloin jokainen saa oman kohdenumeron ja sen myötä enemmän näkyvyyttä itselleen ja työlleen tapahtuman alkuperäisen idean mukaan.

Kävijätutkimuksissa toistuu vuosittain toive, että katalogissa olisi enemmän teoskuvia kohteilta. Niinpä tänäkin vuonna tarjoamme JOULUKUUN AIKANA TEHTYIHIN KUVALLISIIN ILMOITTAUTUMISIIN 10 EURON ALENNUKSEN.

* Jäsenyhdistykset: Tampereen Taitelijaseura, Modus ry, Valokuvakeskus Nykyaika ry, Rajataide ry, Taito Pirkanmaa ry

Lähetettyäsi lomakkeen, saat sähköpostiisi kuittauksen ilmoittautumisesta. Mikäli kuittausta ei jostain syystä tule (myöskään roskapostikansioon), laitathan sähköpostia osoitteeseen pirkanmaantaidesuunnistus@gmail.com

Kuvallisen esittelyn ottavat voivat halutessaan lähettää katalogiin tulevan teoskuvansa jo nyt osoitteeseen graafikko@taidesuunnistus.net (Kuvan tulee olla 300 dpi resoluutiolla TIFF- tai JPEG-muodossa vaakasuuntaisena koossa 90 x 45 mm eli 1063 x 532 pikseliä. Kuvan tulee olla tekstitön teoskuva. Varsinaisille mainoksille on varattu katalogissa tänäkin vuonna oma tila ja kohteet voivat kysellä alehintaista mainostilaa osoitteesta pirkanmaantaidesuunnistus@gmail.com)

Jätä kommentti