Ilmoittautuminen kevään 2022 Taidesuunnistukseen on alkanut

Pirkanmaalla taidesuunnistetaan jälleen 23. – 24. huhtikuuta 2022. Jo kahdeksattatoista kertaa järjestettävän tapahtuman kohteiksi ovat tervetulleita pirkanmaalaiset kuvataiteen, taidekäsityön, valokuvataiteen ja muotoilun harjoittajat, yhdistykset, galleriat ja näyttelypaikat sekä alan oppilaitokset. Edellytyksenä on, että taiteilija tai taiteilijoita on paikalla kohteessa molempina päivinä tapahtuman ajan. Tapahtuman painopiste on tulevanakin keväänä yksittäisten taiteilijoiden ja heidän työskentelynsä esiin nostamisessa sekä heidän suorissa kontakteissaan yleisöön ja taiteen ostajiin.

Ilmoittautuminen Pirkanmaan Taidesuunnistus 2022 -tapahtuman kohteeksi on käynnissä 13. joulukuuta 2021 – 31. tammikuuta 2022 ja ilmoittautumislomake löytyy tämän artikkelin lopusta.

Edellisvuosien tapaan kohteet listataan tulevana keväänä Taidesuunnistus-katalogiin, jota jaetaan ennen tapahtumaan muun muassa Pirkanmaan kirjastoissa sekä alueen muissa kulttuurikohteissa. Kävijöiden ja kohteiden toiveesta, vuonna 2022 kohteet listataan katalogiin sijainnin mukaan. Taidesuunnistukseen osallistuville kohteille tarjotaan katalogista erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja ja osallistumismaksu määräytyy näkyvyysvaihtoehdon mukaan. Lisäksi kaikki kohteet listataan myös Taidesuunnistuksen verkkosivuille kunnittain. Osallistumismaksuilla katetaan muun muassa esitteen tekemisestä aiheutuvia kuluja, tapahtuman käytännön järjestelyjä sekä markkinointikuluja.

Näkyvyysvaihtoehdot:

  • Kuvaton rivi-ilmoitus 35 € (taiteilijoille, yhdistyksille, gallerioille ja alan oppilaitoksille)
  • Kuvallinen, henkilökohtainen taiteilija-esittely jäsenyhdistysten* jäsenille 85 €, muille 110 €
  • Kuvallinen esittely gallerioille ja alan oppilaitoksille 150 € (Galleriat voivat ilmoittaa tapahtuman ajankohdalla esillä olevan näyttelyn lisätietoja kohdassa)

*Jäsenyhdistykset: Tampereen Taitelijaseura, Modus ry, Valokuvakeskus Nykyaika ry, Rajataide ry, Taito Pirkanmaa ry

HUOM! Työhuonekomplekseissa ja jaetuissa työhuoneissa työskenteleviltä taiteilijoilta pyydämme omaa ilmoitusta, jolloin jokainen taiteilija saa katalogiin ja karttaan oman kohdenumeron ja sen myötä enemmän näkyvyyttä itselleen ja työlleen tapahtuman alkuperäisen idean mukaan.

Kävijätutkimuksissa toistuu joka vuosi toive, että katalogissa olisi enemmän teoskuvia mukanaolevilta kohteilta. Niinpä tänäkin vuonna tarjoamme 9.1.2022 MENNESSÄ TEHTYIHIN KUVALLISIIN ILMOITTAUTUMISIIN 10 EURON ALENNUKSEN.

Varmistathan, että laittamasi sähköpostiosoite on oikein, sillä kevään yhteydenotot ja informaatio lähetetään antamaasi osoitteeseen. Lähetettyäsi lomakkeen, saat sähköpostiisi kuittauksen perille tulleesta ilmoittautumisesta. Mikäli kuittausta ei jostain syystä tule (myöskään roskapostikansioon), laitathan sähköpostia osoitteeseen pirkanmaantaidesuunnistus@gmail.com

Kuvallisen esittelyn ottavat voivat halutessaan lähettää katalogiin tulevan teoskuvansa jo nyt osoitteeseen tsgraafikko@gmail.com (Huom! uusi osoite). Kuvan tulisi olla tekstitön teoskuva, 300 dpi resoluutiolla TIFF- tai JPEG-muodossa vaakasuuntaisena koossa 90 x 45 mm eli 1063 x 532 pikseliä. Varsinaisille mainoksille on varattu katalogissa tänäkin vuonna oma tila ja kohteet voivat kysellä alehintaista mainostilaa osoitteesta pirkanmaantaidesuunnistus@gmail.com)

Mikäli tapahtuman ajankohtaa joudutaan siirtämään jo kolmantena vuonna peräkkäin, palautetaan osallistumismaksu kohteelle mikäli uusi ajankohta ei sovi aikatauluihin.

ILMOITTAUTUMINEN

Jätä kommentti