Ilmoittautuminen kevään 2023 Taidesuunnistukseen on nyt alkanut

Pirkanmaalla taidesuunnistetaan jälleen 22. – 23. huhtikuuta 2023. Jo yhdeksättätoista kertaa järjestettävän tapahtuman kohteiksi ovat tervetulleita pirkanmaalaiset kuvataiteilijat, taidekäsityöläiset, valokuvataiteilijat ja muotoilijat sekä alan yhdistykset, galleriat, näyttelypaikat sekä alan oppilaitokset. Edellytyksenä on, että taiteilija tai taiteilijoita olisi paikalla kohteessa molempina päivinä tapahtuman ajan. Tapahtuman painopiste on tulevanakin keväänä yksittäisten taiteilijoiden ja heidän työskentelynsä esiin nostamisessa, heidän työtilojensa avaamisessa yleisölle sekä taiteilijoiden ja yleisön välisissä suorissa kontakteissa.

Ilmoittautuminen Pirkanmaan Taidesuunnistus 2022 -tapahtuman kohteeksi on käynnissä 12. joulukuuta 2022 – 31. tammikuuta 2023 ja ilmoittautumislomake löytyy mm. tämän artikkelin lopusta.

Taidesuunnistuksen kaikki kohteet listataan tulevana keväänä kunnittain Taidesuunnistus-katalogiin, jota jaetaan ennen tapahtumaan muun muassa Pirkanmaan kirjastoissa sekä alueen muissa kulttuurikohteissa. Taidesuunnistukseen osallistuville kohteille tarjotaan katalogista erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja ja osallistumismaksu määräytyy näkyvyysvaihtoehdon mukaan. Lisäksi kaikki kohteet listataan myös Taidesuunnistuksen verkkosivuille ja niitä esitellään myös sosiaalisessa mediassa. Osallistumismaksuilla katetaan muun muassa esitteen tekemisestä aiheutuvia kuluja, tapahtuman käytännön järjestelyjä sekä markkinointikuluja.

Näkyvyysvaihtoehdot:

  • Kuvaton rivi-ilmoitus 35 € (taiteilijoille, yhdistyksille, gallerioille ja alan oppilaitoksille)
  • Kuvallinen, henkilökohtainen taiteilija-esittely jäsenyhdistysten* jäsenille 85 €, muille 110 €
  • Kuvallinen esittely gallerioille ja alan oppilaitoksille 150 € (Galleriat voivat ilmoittaa tapahtuman ajankohdalla esillä olevan näyttelyn lisätietoja kohdassa)

*Jäsenyhdistykset: Tampereen Taitelijaseura, Modus ry, Valokuvakeskus Nykyaika ry, Rajataide ry, Taito Pirkanmaa ry

HUOM! Työhuonekomplekseissa ja jaetuissa työhuoneissa työskentelevien taiteilijoiden tulisi ilmoittautua tapahtumaan omalla nimellään, jolloin jokainen taiteilija saa katalogiin ja karttaan oman kohdenumeron ja sen myötä enemmän näkyvyyttä itselleen ja työlleen tapahtuman alkuperäisen idean mukaan.

Kävijätutkimuksissa toistuu vuosittani toive, että katalogissa olisi enemmän teoskuvia mukanaolevilta kohteilta. Niinpä tänäkin vuonna tarjoamme JOULUKUUN AIKANA TEHTYIHIN KUVALLISIIN ILMOITTAUTUMISIIN 10 EURON ALENNUKSEN.

Varmistathan, että laittamasi sähköpostiosoite on oikein, sillä kevään yhteydenotot ja informaatio lähetetään antamaasi osoitteeseen. Lähetettyäsi lomakkeen, saat sähköpostiisi kuittauksen perille tulleesta ilmoittautumisesta. Mikäli kuittausta ei jostain syystä tule (myöskään roskapostikansioon), laitathan sähköpostia osoitteeseen pirkanmaantaidesuunnistus@gmail.com

Kuvallisen esittelyn ottavat voivat halutessaan lähettää katalogiin tulevan teoskuvansa jo nyt, mutta mielellään 12. helmikuuta mennessä osoitteeseen tsgraafikko@gmail.com. Kuvan tulee olla yksittäinen, tekstitön teoskuva, 300 dpi resoluutiolla TIFF- tai JPEG-muodossa vaakasuuntaisena koossa 90 x 45 mm eli 1063 x 532 pikseliä. Varsinaisille mainoksille on varattu katalogissa tänäkin vuonna oma tila ja kohteet voivat kysellä alehintaista mainostilaa osoitteesta pirkanmaantaidesuunnistus@gmail.com)

Mikäli tapahtuman ajankohtaa joudutaan siirtämään jo kolmantena vuonna peräkkäin, palautetaan osallistumismaksu kohteelle mikäli uusi ajankohta ei sovi aikatauluihin.

Ilmoittautumislomakkeen tietoja käytetään vain Taidesuunnistus-tapahtuman järjestämiseen emmekä luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

ILMOITTAUTUMINEN

Jätä kommentti